trešdiena, 2012. gada 22. augusts

[Trešeriem] ALL-STAR treš apvienība ar TESTAMENT & EXODUS vokālistiem, VIO-LENCE, LAAZ ROCKIT dalībniekiem [78%][Nupat iznācis] DUBLIN DEATH PATROL "Death Sentence"































DUBLIN DEATH PATROL
"Death Sentence"
Thrash Metal (ASV)


"Death Sentence" ir DDP otrais ripulis, kurš ir veselu 11mit dalībnieku projekts. Projekts, kurā mēs  pie mikjiem duetā dzirdam gan TESTAMENT Billiju, gan EXODUS pļērcēju Zetro, gan Villiju Langi - nepelnīti aizmirsto treškočes LAAZ ROCKIT basistu, Čak Billija bračkas Ediju Billiju no VIO-LENCE un Endiju Billiju, Zetro bračku Džonu un veselu lērumu mazāk pazīstamu treš subjektu.







                           11 kakli pat SLIPKNOTAM liktu likties, ka mazai salašņu čupiņai.



"Dehumanize" no "Death Sentence" (2012)



Salīdzinot ar pirmo ripuli "DDP4Life", kurš ir ar šurtur manāmiem pankelementiem (respekts pret stilu un panka ikonu tāda paša nosaukuma dziesmā "Sid Vicious") -

"RIP" no "DDP 4 Life" (2007)                            


- "Death Sentence" ir štatu trešmetāl tradīciju turpinājums tai pašā TESTAMENT un EXODUS virzienā, abu šo minētu grupējumu leģendāro vokālistu duets vien ir trešera slapjais sapnis.

"Death Sentence" ir SLAYERiskais "Blood Sirens" (es pieņemu, ka ne man vienam šī numura priekšnesuma sākums kautkur atsauc atmiņā stilistiski līdzīgo "Raining Blood")

"Blood Sirens" no "Death Sentence" (2012)


 "Death Sentence" ir mazliet piezemētākais un grūvīgākais "Death Toll Rising" ar tādiem kā noguruša cilvēka piepampušu kāju leniem un smagiem soļiem dziesmas ritmā songa sākumā, absolūti TESTAMENTisku balādisku pieeju dziesmas sākumu "Mind Sewn Shut", līdzi dziedamo (un manu favorītu ) trešhimnu "Dehumanize" un "Broken".


Geimoveram:
Pa lielam labāks sniegums nekā "DDP4 Life", nostrādātāks, pārdomātāks, bet grūti atzīt - faniem. Tie kas rotē ārpustreša orbītā, vai tiem, kuru ausu kārpiņas konfliktē ar to pašu TESTAMENT un EXODUS skanējumu - neiesaku. Ja reiz nesapratāt šī skanējuma "pirmtēvus" nesapratīsiet arī DDP, vienkārša loģika saka priekšā.



P.s
Kam ar šo visu bij par maz, bet apetīte liela - tam uz tās pašas nots turpinot iesaku kādu laivu noskatīt (nebiju domājis peldošu koka siles izstrādājumu, bet tiešraidi)



Arī šeit būs skaisti "dabas skati". Nesaprotutik vai PRO filmētājam, kā viņš sevi nosaucis aprakstā, tas PRO tik pieticis bildei, skaņai PRO bijis par īsu :D





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru