sestdiena, 2012. gada 28. jūlijs

[Trešeriem]...alutiņis vecais brālis, tu par mani vecākais...[83%][Nupat iznācis] TANKARD "A Girl Named Cerveza"





































TANKARD
"A Girl Named Cerveza"
Thrash metal (Vācija)

Ja nezini ko nozīmē vārds "Cerveza", tad vai nu tu esi sauss kā likums, vai neesi pētijis alus izstrādājuma etiķeti/iepakojumu. Bet nu tā - tava problēma, tev būs grūtāk spāniski runājošās valstīs krogā pasūtīt attiecīgo ninnu.

Šī nedeļā mums tāda trešīga sanāk un tā turpināsies tādā pašā nosliecē, tā kā TANKARD un TESTAMENT treš ripuļi nav pēdējie, kurus šonedēļ apskatīsim. Bet nu šobrīd saskandinam ar kā viņus dažās vietās sauc par "beer-core" pārstāvjiem - dāmas un kuņģi - fričlandes lielā treš četrnieka (KREATOR, SODOM, DESTRUCTION) godpilnais - ceturtais posms - TANKARD !!!! (aplausu vētras, tauta sajūsmā lauž krēslus)

"Endless Pleasure" no "Beast Of Burbon" (2004)    


Ir atsevišķas metalurgu aprindas, kuras runā tik par vacu treš trijnieku, atstājot TANKARD aiz borta un mazliet it kā var piekrist - "A Girl Named Cerveza" ir TANKARD 16mitais ripulis un es kā nešķīsts cenzors tomēr pamanu, ka ripuļu kvalitāte TANKARD varētu būt augstāka, ja viņi ik pēc gada vai diviem neizsviestu pa jaunam klausāmmateriālam tautās. Dažreiz šķiet, ka TANKARD iziet nevis uz kvalitāti, bet kvantitāti. Par LIELU laimi "Cerveza" liek mums mainīt šo uzskatu. Protams līdz KREATOR Antikrist līmenim TANKARD neķerā, bet ja viņi turpinās tādā garā kā Cerveza - par viņu esību četrniekā vairs neviens īpaši nekāses.

 Tātad - Cerveza -
Pēc pirmā "Rapid Fire" intro riffa mūms uzglūn spraigas un možas melodijas augstas raudzes trešenieks, kurš viegli notur interesi ar viegli sagremojamu un uzmanību piesaistošu melodiju sekciju. Tieši šīs interesantās melodijas nebija biežas viešņas 15 iepriekšējos ripuļos, ta ka melomāni var lekt no prieka uz savas koka kājas. Tematiski nekas nav īpaši mainījies - TANKARD galvenā tēma ir un paliek alus, tusiņi un afteršoks pohu izteiksmē un sadzīve. Šīm tēmām Cervezā pievienojas kāds jaunums - tēma,  kura apskatīta cīņa pret kiber neiecietību jeb "no tolerance 'gainst cyberbullying" songā "Witchunt 2.0", kur pats nosaukums pasaka, ka šīs raganu medības ir modernās kiberurlu (cyberbullies) - jeb raganu medības jaunā versijā - 2.0. Tekstuālā virsotne šim ripulim varētu būt  par sava veida alegorisku skatījumu uz alu leduskapī par kuru var iesmaidīt songa "Son Of The Fridge" burtos.

 Skanējumā nekas īpaši mainījies nav - TANKARD kā spēlē "straight forward thrash" tā arī to turpinās spēlēt, līdz aknu cirioze viņus šķirs. Manuprāt nav īpaši ko ilgi puņķi bārdā laist - dodamies uz tuvāko torrent veikalu un vnk. rupji "pērkam" šo ripuli nost.

Un tā - ātrdzeršanas enduro garās distances rezultāti ir sekojoši -


TANKARD
"A Girl Named Cerveza"

Pa lielam (jeb par ripuli kopumā) 8.3/10

Pa mazam (jeb aptuvens cipars par katru ziņģi atsevišķi) -->

rapid fire (a tyrant's elegy)                  8 http://www.youtube.com/watch?v=eaiFD569cv8         
a girl called cerveza                              8
http://www.youtube.com/watch?v=NgCRPriksBk         
witchhunt 2.0                                         9 http://www.youtube.com/watch?v=1J1DM4CtO98              
masters of farces                                     7     
the metal lady boy                                  7
not one day dead (but one day mad)   8
son of a fridge                                         7
fandom at random                                   7
metal magnolia                                        7
running on fumes                                  8 http://www.youtube.com/watch?v=op2XXimRPd0


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru