piektdiena, 2012. gada 6. jūlijs

[Trash metal] Cauri ērkšķiem uz zvaigznēm [76%][Nupat Iznācis] BONDED BY BLOOD "The Aftermath"


































BONDED BY BLOOD
"The Aftermath"
Thrash metal (USA)

BBB nav tas grupējums, kurš ieies metālvēstures anālēs, kā neatkārtojams, īpaša skanējuma grupējums, nekādu revolūciju trašmetāl arī šamie nav ieviesuši un diezvai to vēl izdarīs un piemini viņus traš dokufilmās viņus kā trešmetāl otrā viļņa vēstnešus (es gan viņus sauktu drīzāk par līdzskrējējiem) cik gribi, tauta uztīs uz ausi pirmās divas šaibas ("Feed The Beast"(2008) un "Exiled To Earth"(2010) ) neticēs, ja vēl nenobīsies. Itsevišķi pēc turtlesiņmultenes intro dziesmas kovera :D



Pirmie divi ripuļi salīdzinoši ar "The Aftermath" ir diezgan garlaicīgi, netrūkst tur seklas samākslotības, atmiņā nepaliekoši rifi un melodijas. Nu neņem priekšā tie pirmie divi ripuļi.
Nu labi, kā jau minēju "The Aftermath" arī neizraisīs pavērsienu ņuskūl trašmetāl nozarē, BET tas ir galvas tiesu pārāks par tiem iepriekšējiem diviem briesmoņiem. Iespējams ka arī tāpēc ka BBB sastāvā notika tāda kā etniskā tīrīšana un nomainījās gan vokāls un bass, un redz, viss kas notiek - notiek uz labu.

Šo ripačku grūti nosaukt par jauno skolu, jo pa lielam tas ir retro treš skanējums un līdzību kaut vai ar to pašu Bay Area trash metal blicēm (VIO-LENCE, EXODUS, FORBIDEN) var sadzirdēt pat kurlais. Klāt nākuši groove toņi, kā piem. "Among The Vultures" sākumā, baseni var dzirdēt izteikti vairāk, tā ka tai tiek iedalīti pat atsevišķi break jeb perehodu setiņi vokāls pēc dabiskās atlases procesa uzlabojies un vairs nav tik kaitinošs kā iepriekšejos ripuļos. Diemžēl nepamet sajūta ka viss tas ko sniedz BBB ir jau miljons reizhu dzirdeets. Ir labi virs viduvējības songi tipa "I can't hear you", "In a wake", "Crawling In the shadows", "Among the vultures", "Restless Mind", bet tās pārējās viduvējības šos kautcik labumus nosmacē un nekādi neizdodas šo ripuli par labu ieraudzīt. Un Reidža kovers ir kovers - nasink spešal.


Kakli cenšās iegūt savu oriģinālo/atšķirīgo skanējumu, tā lai viņus pamanītu visā strinkšķinātāju varzā, centieni ir, bet rezultāts vēl nav TIK ĻOTI jūtams, publika kaukā neķerās uz šī "āķa", jo vēl BBB nespēj ar savu skanējumu/sniegumu hipnotiski savaldzināt, kā to dara tie pašia žanra kolēģi MUNICIPAL WASTE, TOXIC HOLOCAUST, BLOOD TSUNAMI.


BONDED BY BLOOD
"The Aftermath"

Oks, pa lielam  7.6 no 10

Pa mazam -->

I can't hear you               8
shepherds of rot                7
the aftermath                     7
crawling in the shadows  8
in a wake                           9
repulsive                            7
among the vultures          8
show no fear                      7
restless mind                     8 http://www.youtube.com/watch?v=WZCToxN-lFo
left behind                          7
killing in the name           9 (R.A.T.M. cover)   

Atsevišķi songi retums ķūbā - toties visu ripuli vienā piegājienā var dabūt dzirdēt -
http://www.youtube.com/watch?v=JmLu59pCbus


Post Scriptum:
Ja esi palaidis garām nupat iznākušos new school thrash metal ripas - vari palasīties -

RUMPELSTILTSKIN GRINDER "Ghostmaker" 8.8 no 10
http://metalgurulatvija.blogspot.com/2012/06/deaththrashblack-metal-faniem-brigade.html

KREATOR "Phantom Antichrist" 9.5 no 10
http://metalgurulatvija.blogspot.com/2012/06/uzmanibu-2012-gada-iespejamais-labakais.html

MUNICIPAL WASTE "The Fatal Feast"
http://metalgurulatvija.blogspot.com/2012/04/municipal-waste-fatal-feast-thrash.html



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru