trešdiena, 2012. gada 25. aprīlis

Grupas PAIN (un mazliet arī tiem kuriem patīk RAMMSTEIN) faniem [Metalguru iesaka] [Nupat iznācis] NEUROTECH "Decipher Vol. 1"




Grupas PAIN faniem šī diez vai dzirdētā Slovēņu grupa būtu kā saldais ēdiens - RAMMSTEIN faniem tik tādā gadījumā, ja tev patīk, ka smagās ģiču ritmu melodijas saaustas vienā veselumā ar elektroniskajām cilpām un tev netraucētu pļērcošais vokāls.

NEUROTECH ir jāpatur acīs, jo tas varētu izaugt ļoti spēcīgs, ka pietuvotos ar laiku tam pašam minētajam PAIN. Grupa, kā izskatās ir atradusi savu skanējumu, tādu, kurā viņi jūtas gana ērti un  skanējums nav mainījies no pirmā minī 2008tā gada "Transhuman" un izskatās, ka nekādi jauninājumi arī nebūs gaidāmi ne mazajās, ne lielajās relīzēs. Nekāds īpašais skanējums grupai nav, tas vairāk vai mazāk ir aizlienēts no tādām bandām kā tas pats PAIN, THE KOVENANT, T3CHN0PH0B1A, DEATHSTARS un SAMAEL viņu elektroniskās ēras (albūmu posmā no "Eternal" līdz pat "Solar Soul") (Un vēl aptuveni līdzīgā manierē skan krievu ILLIDIANCE pēdējais albūms un franču HERRSCHAFT).

Ar NEUROTECH mani uzcienāja draugs - tieši ar "Antagonist" ripu. Albūms patīkami pārsteidza un no pirmajām līdz pat pedējām sekundēm noturēja manu uzmanību (kas ir retums).


Pēc cenzēšanas (es pieņemu, ka nostrādāja mana hroniskā melomānija) albūmā bij tikai viens 7ņieks - divi 9ņnieki un pārējie 8ņi - kas tas ir ļoti labs rādītājs. Tad nu deviņnieki tiek jums plosīšanai -


Towards Tendious Nightmare                              9/10



Awaking Deception                                                9/10



Un tagad par nupat iznākušo mini "Decipher Vol. 1" 


Īsi sakot - ņemiet labāk "Antagonist". Minī nav slikts - bet viņam nav tāda spēka kā "Antagonistam" un atrodas tā ēnā. Kā jau minēju - skanējuma koncepcija nemainās - vienkāršās, bet effektīvas melodijas tiek apaudzētas ar klavieru, simfonisko fonu, elektronisko cilpu un ar bērnībā daudz vitamīnus nedabujuša piesmakuša black metal ķerkļa  palīdzību, kas ir tikpatkā no-kopī-peistotas no iepriekšējās N daiļrades. Minī atrodas četri gabali - "The Cyber Waltz" ir tīri laba intro dziesma ne vien albūmam, bet arī N konerttūrei. "Damage Is Done" kompozicionāli atgādina līķa kardiogrammu, tā teikt ne soli uz priekšu, ne atpakaļ (tāpēc 6šinieks), "Home" sākums atgādina DIMMU BORGIR "Progenies Of Great Apocalypse" -


- kur N gadījumā rodas sajūta, ka nikns un nedabujis bokseris brutāli masē klavieres taustiņus nokautā un pēdējā "Below These Scars" līdz ar visiem vokāla vokoderiem smuki un līgani noslēdz šo minī.

Nodarīts skādes ciparālais vērtējums -->

"Decipher Vol. 1"

the cyber waltz            8 http://www.youtube.com/watch?v=5vmD2DIqvTY
damage is done             6
home                             7
below these scars         8 http://www.youtube.com/watch?v=m-sxaokWRbw&feature=related



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru