otrdiena, 2012. gada 27. marts

[Iznāk šodien] OVERKILL "The Electric Age" Thrash/Groove metal - 78%

OVERKILL
"The Electric Age"
Thrash/Groove metal


















"Nu i dirsā galīgā -
nav ko pasaukt palīgā!"

Man te jau kādas nedēļas divas (kopš pa ierakstu kompānijas pirkstu starpām pirms laika lielajā "Vē-vē-vē" pasaulē ietecēja jaunais OVERKILLS) rausta aiz svārku sterbeles un PIEPRASA cenzēt šo garadarbu. UZMĀCĀS un DRAUD ar cementa zabāku pataigu kanālā, melni mershi rinkjo ap manu pagalmu nepārtraukti kā haizives ap upuri pirms lielā "Ham!!!" leciena, trubu biju spiests izrubīt. Gals klāt - jāskrej pie notāra testamentu rakstīt, kamēr nav man "svina terapija" piemetusies   :D

Bet ja nopietni -
Jaunais OVERKILLS atgādināja - neticēsiet - trīs periodu hoķi. Sākās ar masīvu uzbrukumu, kam seko spēka paņēmiens, pretinieks ielido bortā, tiesnesis nevainīgi pēta halles griestu ģeogrāfiju un pirmajās minutēs jau pirmais gols "Come and get it"izpildījumā. Tālāk seko vairāk vai mazāk centieni rezultātu palielināt ("Electric rattlesnake", "Save yourself" izpildījumā), bet nesekmīgi. Otrais periods ir īsta zombiju parāde - nu te tennis - es tev, tu man - spēlētāji tikpat kā nekust - izskatās ka viena koche ar otru trenējas piespēlēs. Un tad pretinieku komanda iesviezh - tādu negaidītu ("Drop the hammer down" - skatītāji vienā rīklē kliedz: "Booooooooooooooooring!!!"). Niča. Trešam periodam sākoties - sākas agresīva spēle un bīstami momenti ("21st century man", "Old Wounds, new scars") un izskatās ka OVERKILLS beidzot saņēmies, te bīstama piepēle ("All over but the shouting") un vārti !!! 2:1. Pārkāpts suns, vēl paliek aste - spēles izskaņā mierīgāki toņi un Overi jau grib visiem novēlēt Labu nakti ("Good Night"), bet spēle nav galā. Pretinieks vēl cenšas, vēl cenšas panākt neizšķirtu, bet tas viņam nesanāk.

Spēle galā - veterāni cīnijās godam, protams nav vairs tik jauni un sprigani savā izpildījumā, bet vienalga - spēj parādīt konkurentiem zobus un spēle var būt diezgan melodiska un gana interesanta. Pat varētu pievilināt jaunus fanus (jo Thrash atdzimšana kā atcerēsimies turpinās).

Spēles statistika -->

come and get it                                        8  http://www.youtube.com/watch?v=uYPrzPB0cNg
electric rattlesnake                                   7  
wish you were dead                                 7
black daze                                                7
save yourself                                            7
drop the hammer down                            6  
21st. century man                                     7
old wounds, new scars                             7
all over but the shouting                        8 http://www.youtube.com/watch?v=PazT4EJ6q8c
good night                                                7


Atskats no OVERKILL ļoti ilgās karjeras laukumā:
World Of Hurt                                        9  http://www.youtube.com/watch?v=hSYvt40rA1g
Solitude                                                    9 http://www.youtube.com/watch?v=WMCiulj11nM
















Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru